Wilt u een keer iets anders dan een normale saaie stoel? Overweeg dan eens een designstoel te kopen. Deze zijn absoluut niet saai en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. Het is een echte eyecatcher in huis of op uw kantoor. Daarnaast hoeft een designstoel ook niet altijd duur te zijn. Wanneer u meer wilt weten over de designstoel kunt u dit artikel eens doornemen.

Het verfraaien van uw kantoor

Een designstoel is natuurlijk niet echt gemaakt om er heel de dag op te zitten (sommige wel). Wel is het natuurlijk een opvallende stoel als u hem bij de receptie neerzet voor een klant. Het wachten op een afspraak geeft dan direct een goede indruk weg.

Ook kunt u deze designstoelen gemakkelijk in een vergaderruimte plaatsen. In plaatst van een saai en serieus uiterlijk straalt het meer gezelligheid uit. Uw vergadering zal hierdoor ook wat gemakkelijker kunnen verlopen dan wanneer het té zakelijk oogt. Er is namelijk een onderzoek geweest waar uitbleek dat een speelser uiterlijk in uw vergaderruimte, lijd tot creatieve ideeën.

Designstoel in uw huis

Wat natuurlijk ook prima kan is een designstoel plaatsen in uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld een leeshoek heeft kunt u er een mooie stoel bij plaatsen om het te verfraaien. Ook laat een designstoel een deel van uw persoonlijkheid zien. De heeft deze stoel gekozen omdat u hem het mooiste vond of het apartst. Er zit altijd wel een verhaal achter de keuze van uw designstoel.

Combineren van kleuren

Omdat deze stoelen vaak verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren is het een uitdaging om ze te plaatsen. Kiest u ervoor om alles in 1 kleur te doen, 2 kleuren of allerlei verschillende kleuren. Dit kunt u zelf bepalen en afwisselen. Uw kunt bijvoorbeeld ook meerdere stoelen kopen en deze later afwisselen. Zo creëert u telkens toch een nieuwe stijl binnen uw bedrijf met de zelfde stoelen. Deze kleine veranderingen kunne soms juist heel goed uitpakken binnen uw bedrijf.

Waar kunt u deze stoelen kopen

Er zijn veel verschillende websites die deze stoelen aanbieden. Wij adviseren u eens een kijkje te laten nemen op www.officetoppper.com. Hier vindt u een ruim aanbod nieuwe en gebruikte designstoelen voor een goed prijs. Ook schikt Officetopper over een showroom waar u langs kunt komen om een kijkje te nemen. Naast deze stoelen verkopen zij nog veel meet kantoor gerelateerde artikelen.