Wandstickers

Wanneer je geen zin hebt om met verf en behang aan de slag te gaan om je wanden een nieuw gezicht te geven is er een snelle techniek met een verbluffend resultaat. Muurstickers, ook wel wandtattoos genoemd zijn momenteel ontzettend geliefd voor elk interieur. Hiermee geef je een eigen gevoel aan elke ruimte. Uw favoriete recept op de keukenmuur, naam en betekenis hiervan op de kinderkamer of een mooie filosofische tekst in de slaapkamer.

Hoe gaat het in zijn werk?
De interieurstickers zijn gemakkelijk op de muur te plakken en later gemakkelijk te verwijderen. Ze worden geleverd met spatel, voorbeeldstukje en een goede instructie, waardoor het opbrengen erg eenvoudig gaat.

Waar kan ik wandstickers kopen?
In verfwinkels, interieurzaken en Ikea zijn ze te koop. Maar als je een beetje gaat surfen op het net kom je de leukste ideeën tegen en kun je ze meteen bestellen. Zo zag ik een grote wandsticker in de vorm van een boom met blaadjes, die ze op een wand hadden beplakt en daarna een kapstok ervoor gemonteerd. Echt een geweldige blikvanger voor in de beeldige hal.